Antalya'nın Manavgat ilçesinde, D-400 karayolu üzerinde Kızılağaç Mahallesi'ndeki ışıklı kavşakta, Alanya istikametinden Manavgat yönüne ilerleyen H.U. yönetimindeki 55 HU 280 plakalı tır, kavşağa yaklaştığı sırada kırmızı ışıkta bekleyen bir araca çarpmamak amacıyla direksiyonu sola kırdı.
Bu manevra sırasında tır, aynı kavşakta kırmızı ışık nedeniyle yavaşlayan V.T. idaresindeki 34 PZM 671 plakalı otomobile arkadan çarptı.
OTOMOBİL TAKLA ATARAK BAŞKA ARACA ÇARPTI
Çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklenen otomobil kontrolden çıkarak savruldu ve takla attı.
Takla atan araç, bu sırada Kızılağaç istikametinden kavşağa giriş yapan Mehmet E. yönetimindeki 07 L 8752 plakalı otomobile çarparak durabildi.
Kazaya karışan tır ise çarpışmanın ardından yaklaşık 100 metre ileride durabildi.
AYNI ARAÇTA BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI
Kazada 34 PZM 671 plakalı otomobilin sürücüsü V.T. ile araçta yolcu olarak bulunan Kübra T. ve Ümran T. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Korku dolu kaza anı, kavşakta bulunan güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
Görüntülerde tırın otomobile çarpması, aracın sürüklenerek savrulması, takla atması ve ardından başka bir otomobile çarparak durması yer aldı. Kazanın şiddeti görüntülere de yansırken, olayın daha büyük bir can kaybına yol açmaması teselli oldu.
İNCELEME BAŞLATILDI
Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından araçlar yoldan kaldırıldı.
Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla ekipler tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!