Okullarda öğrenci güvenliği kapsamındaki tedbir ve denetimler devam ediyor.
Denizli'nin Çivril ilçesinde de öğrencilerin okullarına güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla okul servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü uygulamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök de katıldı.
SERVİS ARAÇLARI DETAYLI İNCELENDİ
Denetimlerde servis araçlarının ruhsat, sigorta ve diğer belgeleri kontrol edilirken araçların genel durumu da incelendi.
Ekipler, emniyet kemerleri ve yangın tüpleri başta olmak üzere araçlarda bulunması gereken güvenlik ekipmanlarını kontrol etti.

SÜRÜCÜLERE UYARILARDA BULUNULDU
Kontroller sırasında sürücülere, öğrenci taşımacılığına ilişkin kurallar hatırlatılarak trafik güvenliği konusunda uyarılarda bulunuldu.
Öğrencilerin can güvenliğinin öncelikli olduğu vurgulandı.
DENETİMLER YIL BOYUNCA SÜRECEK
Yetkililer, öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşabilmesi amacıyla denetimlerin eğitim-öğretim yılı boyunca ilçe genelinde sürdürüleceğini bildirdi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!