24 Ekim Cumartesi akşamı, İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Bağlarçeşme Mahallesi’nde, markete ekmek almaya giden Eldemir, henüz kimlikleri belirlenemeyen kalabalık bir grubun saldırısına uğradı.
Darp sırasında gencin dişlerinin kırıldığı, dudak ve yanak bölgesinden yaralandığı belirtildi.
Saldırganların silah göstererek tehditlerde bulunduğu öne sürülürken, olayın ardından Eldemir’in ailesi şikayetçi oldu.
"KORKUYORUM, HER GÜN BURADAYIM"
Yaşadığı saldırıyı anlatan Alihan Eldemir, uzun süredir rahatsız edildiğini öne sürerek şunları söyledi:
“Her gün bana karışıyorlar. Yıllardır beni rahatsız ediyorlar. Ben böyle duruyordum, bir şey yapmamıştım. ‘Neden bakıyorsun?’ diyerek geldi, bana vurdu. Korkuyorum abi, ben her gün buradayım.”
"OĞLUMUN DİŞLERİNİ KIRDILAR, SİLAH ÇEKTİLER"
Olayla ilgili konuşan anne Hediye Eldemir ise oğlunun markete gittiği sırada saldırıya uğradığını belirterek şöyle konuştu:
“Benim oğlum bakkala gitti. Kendisi yüzde 70 engelli raporu var. Bakkala gidiyor, bir tane çete geliyor, bakkalın önünde benim oğlumu darbediyorlar. İki tane dişini kırıyorlar. Dudaklarını, yanaklarını patlatıyorlar. Silah da çekiyorlar. Çocuğu öyle bırakıp kaçtılar gittiler.”
Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, Alihan Eldemir’in bir grup tarafından darbedildiği anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!