Mısır’da sabah saatlerinde yaşanan trafik kazası, adeta bir facia ile neticelendi.
Başkent Kahire’nin batısındaki Giza vilayetinde yolcu minibüsü ile tırın çarpışması sonucu 10 kişi yaşamını yitirirken, 24 kişi de yaralandı.
Mısır Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre kaza, Giza vilayetine bağlı 6 Ekim ilçesinin 2. bölgesinde, Orta Çevre Yolu ile Dabaa Yolu'nun kesiştiği noktada meydana geldi.
10 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Yolcu taşımacılığı yapan minibüsün tırla çarpışması sonucu yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı. Yaralılardan 10'unun sağlık durumunun stabil olmadığı belirtildi.
YARALILAR İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Sağlık Bakanlığı açıklamasında, yaralıların tedavilerinin sürdürülebilmesi için gerekli tüm imkanların devreye sokulduğu bildirildi. Hastanelerin ihtiyaç duyduğu ilaç, kan ve tıbbi malzemelerin temin edildiği kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!