Samsun Atakum'da, anlamlı bir farkındalık çalışması düzenlendi.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ile Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ortak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
LÖSEMİYE TURUNCU IŞIK YAKTILAR
Çalışma kapsamında Samsun'un Atakum ilçesindeki Körfez Sahili'nin bir bölümünde bulunan aydınlatmalar, turuncu renkte ışıklandırıldı.
LÖSEV Samsun İrtibat Ofisi tarafından yürütülen çalışma kapsamında, lösemi hastalığına dikkat çekildi.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ MESAJI VERİLDİ
Atakum Körfez Sahili'ndeki ışıklandırma aracılığıyla lösemiyle mücadele eden çocukların ve ailelerinin yaşadığı sürece yönelik toplumsal duyarlılığın artırılması hedeflendi.
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında gerçekleştirilen çalışma ile hastalıkla mücadele eden çocukların yalnız olmadıklarına yönelik dayanışma mesajı verilmesi amaçlandı.

TÜM ŞEHİR DAYANIŞMAYA DAVET EDİLDİ
LÖSEV Samsun İrtibat Ofisi, hafta boyunca yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla lösemi konusunda toplumsal bilincin güçlendirilmesini amaçlarken tüm Samsunluları, turuncu ışıkların taşıdığı umut ve dayanışma mesajına ortak olmaya davet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!