Batman'da Siirt Çevre Yolu üzerinde bulunan özel bakım merkezinin bahçe girişinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle kolunu demir parmaklıkların arasına sıkıştıran vatandaş, kendi çabalarıyla kurtulamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ile sağlık görevlileri sevk edildi.
DEMİR KORKULUKLAR KONTROLLÜ ŞEKİLDE AYRILDI
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, vatandaşın daha fazla zarar görmemesi için titiz bir çalışma başlattı. Ekipler, demir korkulukları kontrollü şekilde ayırarak sıkışan kolu bulunduğu yerden çıkardı.
Başarılı operasyonun ardından vatandaşın kolu demir parmaklıkların arasından kurtarılırken, sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan vatandaş, sağlık görevlilerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan vatandaş, daha sonra tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!