Dün gece saatlerinde Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Mahabat Bulvarı'nda, 35 BHA 202 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü araç içerisinde sıkıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI
Sağlık ekiplerine teslim edilen sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralı sürücü daha sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
GAZETECİYE HAKARET ETTİ
Kaza sonrası ekiplerin çalışmaları devam ederken olay yerini görüntüleyen gazeteci, bir kadının tepkisiyle karşılaştı.
Kadın, görüntü çeken gazeteciye ağza alınmayacak ifadelerle hakaret etti. Bununla da yetinmeyen kadın, gazetecinin görevini yaparak kaza görüntülerini kayda almasını eleştirdi.
TEPKİLERİ KAMERAYA YANSIDI
Olay sırasında gazeteciye yönelik sözlü müdahalede bulunan kadının tepkileri, görüntü çekildiği sırada kameraya da yansıdı.
Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, olay yerinde yaşanan sözlü tartışma da görüntülerle kayıt altına alındı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!