İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler üzerine inceleme başlattı.
Yapılan incelemede, 14 Ağustos'ta Üsküdar Paşalimanı Caddesi’nde motosikletli 2 kişinin başka bir araca yönelik saldırgan tavırlar sergileyerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirlendi.
YAKALANDILAR
Plaka bilgilerinden kimlikleri tespit edilen A.E.A. ve G.A. polis ekiplerince yakalandı.

363 BİN LİRA CEZA KESİLDİ
Şüphelilere, Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek’, ‘trafik yer işaretlemeleri ile belirtilen hususlara uymamak’, ‘sürücünün aracının cinsine ve hızına uygun olmayan şeritten gitmesi’ ve ‘güvenlik nedeni veya verilen herhangi bir talimata uyulması dışında, başkalarını rahatsız edecek veya tehlikeye sokacak şekilde gereksiz ani yavaşlamak’ maddelerinden toplam 363 bin lira trafik cezası yazıldı.
EHLİYETİNE EL KONULDU
Ayrıca motosiklet sürücüsünün ehliyetine 60 gün süreyle geçici olarak el konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!